Новини

Хотел Орхидея е ремонтиран и обновен и с ново име - Романтика. Хотелът е с нов собственик и персонал, готови да направят почивката Ви приятна. Комплекс Романтика, Вила Парк Сърница, вили ''Орфей и Евридика'' са партньори, които се разшириха и инвестираха в реновирането на хотел ''Романтика'' във Велинград. Очакваме Ви! 

 

Хотелът се намира в непосредствена близост до градския минерален плаж, където можете да прекарвате деня си със семейството си и да забавлявате децата си през летния сезон! А в зимните дни можете се сгрявате в СПА центъра на хотел ''Рич'', които срещу заплащане ще Ви допуснат да използвате техните отлични СПА съоръжения. 

 

Любопитна информация за лечебното свойство на минералните води на Велинград, можете да откриете на  http://www.velingrad.com/modules.php?name=Voda

 

 

Минералната вода, която тече във всяка баня на хотела е от извор ''Власа", която влияе положително на организма при: кожни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, астма, неврози и др.

 

 

Хотел Романтика вече разполага с вътрешен минерален басейн от извора Власа. Също така хотелът е оборудван и с конферентна зала, фитнес център, СПА и масажно студио. Вече можете да се насладите на най-различни маса...

16.04.2019