Новини

Хотел Орхидея е ремонтиран и обновен и с ново име - Романтика. Хотелът е с нов собственик и персонал, готови да направят почивката Ви приятна. Комплекс Романтика, Вила Парк Сърница, вили ''Орфей и Евридика'' са партньори, които се разшириха и инвестираха в реновирането на семеен хотел ''Романтика'' във Велинград. Очакваме Ви! 

 

Семейният хотел се намира в непосредствена близост до градския минерален плаж, където можете да прекарвате деня си със семейството си и да забавлявате децата си през летния сезон! А в зимните дни можете се сгрявате в СПА центъра на хотела 

 

Любопитна информация за лечебното свойство на минералните води на Велинград, можете да откриете на  http://www.velingrad.com/modules.php?name=Voda

 

 

Минералната вода, която тече във всяка баня на хотела е от извор ''Власа", която влияе положително на организма при: кожни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, астма, неврози и др.

 

НОВО! Хотелът предлага възможност за организиране на лов! За повече информация, моля да направите запитване на рецепция!